Fòrum de filosofia
19 de Maig de 2024, 03:49:32 *
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

Ingressar amb nom d'usuari, contrasenya i duració de la sessió
Notícies: Forum actualizado (Julio 2009). Para participar es necesario registrarse.
Fòrum actualitzat (Juliol 2009). Per a enviar missatges és necessari registrar-se prèviament. Els alumnes que vulguin participar s'han de registrar.
 
  Inici   Ajuda   Buscar Calendari Ingressar Registrar-se  

Un cop que hagis completat el procés de registre podràs connectar-te al fòrum per primera vegada. Més endavant, podràs escollir si romandre connectat indefinidament o desconnectar-te al final de la teva visita.

  1. Ingressar identificat
    1. La pantalla d'ingrés
    2. L'ingrés ràpid
  2. Sortir
  3. Recordar Contrasenya

Ingressar identificat

Si desitges ingressar com usuari identificat perquè acabes de registrar-te recentment, o simplement perquè has sortit d'una visita anterior, pots escollir entre la pantalla de l'Ingrés i l'Ingrés ràpid.

La pantalla d'ingrés

Aquesta pantalla (a la que s'accedeix a través de l'opció d'Ingrés del menú principal) no només apareix quan acabes de completar el registre, sino que també és la primera cosa que veuràs en qualsevol fòrum 'només per a usuaris', i serà el que descriure'm primer:

Ingressar
Nom d'Usuari:
Contrasenya:
Duració de la sessió en minuts:
Recordar sempre:
Has oblidat la teva contrasenya?


Els camps Nom d'usuari i Contrasenya són auto explicatius, Duració de la sessió en minuts és simplement el nombre de minuts que romandrà en línia abans d'expirar i requerir altre cop l'Ingrés. No és aconsejable entrar amb un període llarg si comparteixes un ordinador, perquè pots olvidat-te de sortir, encara podries preferir escollir Recordar sempre si no comparteixes l'ordinador.

L'ingrés ràpid

Encara que molts fòrums també tenen un quadre d'ingrés ràpid per permetre't connectar directament des de qualsevol pantalla, la seva posició en la pàgina pot variar considerablement d'un fòrum a un altre. En el tema per defecte de SMF, per exemple, està en la secció minimitzable del començament, mentres que és més freqüent que estigui al final en temes basats en l'antic fòrum YaBB SE. Si no pots veure-ho i no has minimitzat aquella secció, és que ha estat desactivat completament (llavors hauries de poder accedir a la pantalla d'ingrés del menú principal) o ja estàs connectat (llavors el menú principal hauria d'incloure un enllaç Sotir en lloc d'Ingressar!).


Ingressar amb nom d'usuari, contrasenya i duració de la sessió

Per utilitzar el quadre d'ingrés ràpid, introdueix el teu usuari i contrasenya, selecciona la teva duració de la sessió del quadre desplegable i prem en Ingressar. Per favor, tingues en compte que Sempre, així com Sempre estar connectat, simplement significa que l'ordinador et recordarà fins el següent cop que et desconnectis, i no realment has d'estar connectat tot aquell temps!

Sortir

Quan has acabat de veure el fòrum, pot ser que decideixis desconnectar-te. Pot ser comparteixes una estació de treball amb algú més, llavors permanèixer connectat no seria una bona idea. Així que selecciona l'opció Sortir del menú principal i el fòrum hauria de desconnectar-te, tornan-te un visitant ocasional, treient el teu nom de la llista d'usuaris connectats i salvaguardant la teva identitat del fòrum fins que ingressis de nou.

Recordar Contrasenya

Si estàs intentant ingressar al fòrum però has oblidat o perdut la teva contrasenya, pots obtenir-la mitjançant l'eina de contrasenyes perdudes de l'enllaç Has olvidat la teva contrasenya? de la pantalla d'ingrés.

Recordar contrasenya
No pots obtenir la teva contrasenya, però pots especificar una nova visitant l'enllaç que se't va enviar per correu. Tens també l'opció d'especificar una nova contrasenya contestant la teva pregunta secreta.
Usuari/Correu:

Per defecte, per obtenir la teva contrasenya oblidada es genera una de nova aleatòriament i se t'envia per correu. Si ho desitges, no obstant, pots intentar contestar a teva pregunta secreta (que hauries d'haver establert previament en el teu perfil). Si contestes correctament, podràs definir una nova contrasenya.

Impulsat per MySQL Impulsat per PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 vàlid! CSS vàlid!