Fòrum de filosofia
24 de Setembre de 2023, 12:02:30 *
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

Ingressar amb nom d'usuari, contrasenya i duració de la sessió
Notícies: Forum actualizado (Julio 2009). Para participar es necesario registrarse.
Fòrum actualitzat (Juliol 2009). Per a enviar missatges és necessari registrar-se prèviament. Els alumnes que vulguin participar s'han de registrar.
 
  Inici   Ajuda   Buscar Calendari Ingressar Registrar-se  
IntroduccióRegistrar-seIngressarPerfilPublicarMissatges PrivatsBuscar

SMF està basat en la comunitat i comunicació. I té moltes maneres de comunicar com: publicar en els fòrums, missatgeria privada, correu electrònic, ICQ, AIM i YIM. Mentre que aquests mètodes de comunicació només estan disponibles als usuaris registrats, el personal del fòrum pot permetre als convidats publicar en els fòrums, l'únic que no es permet fer als usuaris no registrats és veure la llista d'usuaris i enviar missatges privats als usuaris.

 1. Missatjeria privada
  1. Descripció
  2. Llegir els teus missatges
 2. L'interfície de MP
  1. Crear o respondre a un missatge

Missatjeria privada

Descripció

Mentre que el correu electrònic és una bona manerade comunicar-se directament amb els usuaris, també té varies desaventatges pels propòsis del fòrum. S'ha d'obrir un programa de correu electrònic per a escriure i enviar el missatge. El destinatari ha d'obrir el seu programa de correu i comprovar si en té. El missatge es barrejarà amb altres correus i, de vegades pot portar varis minuts o una hora per a que el correu arribi al destinatari.

Com alternativa al correu, SMF ofereix un mètode més ràpid i privat. La missatgeria privada en el fòrum proporciona l'entrega instantànea a la bustia privada del destinatari. El correu s'envia i rep completament a través de SMF, ni tu ni el destinatari heu d'obrir altres programes o deixar SMF. La missatgeria privada també ofereix major seguretat al remitent i al destinatari, perquè no es revela l'adreça de correu electrònic real de ningún. Els missaatges privats mostren només el nom d'ambdues parts.

Si un destinatari no està en línia, els missatges privats esperen en la bústia d'entrada de MP de l'usuari fins el pròxim cop que ingressi i els llegeixi o els esborri. La missatgeria privada de SMF és un sistema de correu electrònic autònom molt privat.

Llegir els teus missatges

Per a llegir els missatges privats necessites estar Identificat. Llavors apareix alguna cosa com 'Hola, [nom d'usuari], tens x missatges, x són nous'.

L'interfície de MP

L'interfície de MP és similar en funcionament l'índex de missatges. Només es mostra la bústia d'entrada, degut a que la bústia de sortida funciona de la mateixa manera:

+  Nom del Fòrum
|- +  Missatges Privats
| |- +  Bústia d'Entrada
Missatges
Nou Missatge

Bústia d'Entrada
Bústia de Sortida

  Data  Assumpte De
Data i hora del missatge Assumpte del Missatge Un altre Usuari
Pàgines: [1]
  • Alguns fòrums mostren una estructura de navegació en la part superior, en mode horitzontal per a estalviar espai.
 • El botó Esborrar esborra tots els missatges en la bústia d'entrada (o de la bústia de sortida, si està oberta). Només s'esborren els seleccionats. També pot Esborrar tots utilitzant el botó esborrar tots en la part superior.
 • El botó Enviats porta a la bústia de sortida on, obviament aquest es convertirà en el botó Bústia d'Entrada.
 • El botó Nou Missatge permet començar un nou missatge, el que és molt similar a Començar Nou Tema però afegeix els camps 'Per a:' i 'Cco:' (amb còpia oculta) i la opcio per a guardar còpia en la bústia de sortida.
 • El botó Actualitzar comproba, actualitzant la pàgina, si hi ha nous missatges.
 • La Data, Assumpte, i Per a permet ordenar les columnes per aquests paràmetres (amb Data també canvia entre orden descendent i ascendent com indica la fletxa petita).
 • L'Assumpte del Missatge et porta al principi del missatge.
 • Els nombre de pàgina enllacen amb la resta de pàgines del tema si fos el cas.

Crear o respondre a un missatge

Hi ha diferents camins per a crear un missatge privat, però tots requereixen estar Identificat:

 • Pots seguir l'enllaç que diu: 'Hola, [nom d'usuari], tens x missatges, x són nous', i polsar en el botó Nou Missatge en la bústia d'entrada.
 • Pots polsar en un altre nom d'usuari i seguir l'enllaç Enviar un missatge privat a aquest usuari des del seu perfil.
 • Pots començar un nou missatge directament polsant la icona IM activat/desactivat des de la informació d'usuari que acompanya a tots els seus missatges.
 • Pots començar un nou missatge directament polsant la icona MP activat/desactivat del Estat Actual en el seu perfil. (Aquesta icona sobint es repiteix en la informació d'usuari com s'ha explicat anteriorment).
 • Respondre a un missatge, és molt similar a Respondre a un Tema.
IntroduccióRegistrar-seIngressarPerfilPublicarMissatges PrivatsBuscar
Impulsat per MySQL Impulsat per PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 vàlid! CSS vàlid!