Fòrum de filosofia
18 de Abril de 2024, 07:59:48 *
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

Ingressar amb nom d'usuari, contrasenya i duració de la sessió
Notícies: Forum actualizado (Julio 2009). Para participar es necesario registrarse.
Fòrum actualitzat (Juliol 2009). Per a enviar missatges és necessari registrar-se prèviament. Els alumnes que vulguin participar s'han de registrar.
 
  Inici   Ajuda   Buscar Calendari Ingressar Registrar-se  
IntroduccióRegistrar-seIngressarPerfilPublicarMissatges PrivatsBuscar

Quan has instal·lat el teu fòrum SMF, o desitges unir-te a altre fòrum SMF, has de registrar un nom d'usuari. Això permet mantenir una identitat permanent mentre publiques, i guardarà un registre del que has llegit, no importa des d'on estàs treballant o que ordinador estàs usant. Podràs completar el teu perfil i utilitzar el sistema de Missatges Privats. Podràs subscriure't a notificacions mitjançant correu, supervisar la teva activitat en el fòrum i més.

  1. Com registrar-se
  2. La pantalla de registre

Com registrar-se

Assumint que has arribat al fòrum com un convidat i desitges registrar-te, hauries d'estar veient una d'aquestes dues coses:

  • Des de qualsevol pàgina del fòrum pots seleccionar Registrar-se en el Menú Principal.
  • Una pantalla d'ingrés encapçalada per un advertiment sobre l'accés restringit als usuaris registrats, en aquest cas has d'usar l'enllaç de registre proporcionat o has de seleccionar Registrar-se en el Menú Principal.
Avís!
Només els usuaris registrats tenen permès l'accés a aquesta secció.
Per favor Ingressa sota o registra un compte amb Nom de Fòrum.

La pantalla de registre

Registre - Informació Requerida
Escollir nom d'usuari:
Només usat per a la identificació per SMF. Vostè pot usar carácteres especials després d'entrar en línia, canviant el seu nom en el seu perfil.
Correu:
Ha de ser una adreça de correu vàlida.
Escollir contrasenya:
Verificar contrasenya:
Aquí és on has d'estar d'acord amb les condicions del registre si hi ha alguna!


Quan arribes a la pantalla de la registre, necessitaràs introduir un Nom d'Usuari, correu i contrasenya, i pot oferir-se l'opció d'amagar la teva adreça del correu electrònic. Com la majoria dels fòrums, també li exigeix que accepti les seves condicions d'ús abans del teu registre s'accepti. Normalment hauràs de llegir l'acord i Acceptar per a continuar. El que passa després depèn de la configuració del fòrum, però, si el següent que veu és una pantalla d'ingrés encapçalat per un missatge que et convida a precedir, has acabat i pots procedir a l'Ingrés. Si no, hi ha dues possibilitats:

  • Si el registre s'ha configurat per a requerir l'activació del correu electrònic, la pròxima pantalla t'ho dirà i hauries de rebre un correu electrònic immediatament amb les instruccions sobre com procedir. Però també hi ha una opció útil ('no he rebut el correu d'activació?') en la zona de la Informació de l'usuari en cas que no rebis aquesta correu.
  • Si el registre s'ha configurat per a requerir l'aprovació d'un administrador del fòrum, la pròxima pantalla et dirà que ha de rebre un correu d'agraïment i altre correu informant si el registre ha estat acceptat.
IntroduccióRegistrar-seIngressarPerfilPublicarMissatges PrivatsBuscar
Impulsat per MySQL Impulsat per PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 vàlid! CSS vàlid!