Wiki de Filosofia:Avís general

De Wiki de Filosofia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Aquesta wiki és només de filosofia en català

L'objectiu és el de convertir-se en una enciclopèdia en línia de contingut obert, o sigui, una associació voluntària d'individus i grups que estan desenvolupant un recurs comú de coneixements humans. La seva estructura permet a qualsevol individu amb una connexió i un navegador d'Internet d'alterar-ne el contingut. Per tant, es demana que no s'alteri el contingut amb fins vandàlics o simplement per jugar.

Això no vol dir que no trobeu informació valuosa i acurada. L'administració del wiki i els seus usuaris col·laboradors són professors de filosofia i vetllaran per a que els continguts siguin fiables.

Tot i això NO PODEM garantir, de cap manera, la validesa de la informació que conté. Pot haver estat canviada recentment, per vàndals, o alterada per algú que té una opinió que no es correspon amb l'estat del coneixement en l'àrea particular que esteu interessats a aprendre. Estem treballant sobre la manera de seleccionar i aprovar versions més fiables dels articles, però encara sense garantia.