Actualitat

De Wiki de Filosofia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

17 de Juny del 2007

Inici d'un wiki de filosofia


27 d'Octubre del 2007

Filolist llista de correu dels docents de filosofia a Catalunya.

Si us voleu subscriure a la llista visiteu la pàgina de la llista a [1]

1 de Novembre del 2007

Amb l'objectiu de cercar noves formes de col.laboració entre els IES i de promoció de la filosofia, es convoca la mostra virtual de fotografia filosòfica. Hi participen tots els alumnes del centres de secundària que vulguin.

Es tracta de realitzar una fotografia digital i posar-li un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia. (exemples de moment a [2]

Dues fases:

1. Fins febrer: Cada centre posteja les fotografies en un blog dels de la xtec. Un post per fotografia. Convé i es poden fer comentaris, especialment els dels altres centres. El bloc es diu filo+nomdelinstitut. Els enllaços són els altres centres participants.

2. Es fa un bloc Mostra de fotofilosofia 2008 i cada professor hi penja 5 fotos (depèn del nombre de centres) seleccionades per ell o ella o junt amb els alumnes. Es divulga la mostra a través de la xtec i altres llocs)

Es pot fer la convocatòria el 17? de novembre, dia mundial de la filosofia.

Més informació a [3]

Normativa:

-La Mostra virtual de fotografia filosòfica forma part d'una activitat adreçada als estudiants de filosofia de secundària.

-Cada autor només pot presentar una fotografia.

-Cada centre pot postejar tantes fotografies com alumnes cursin la matèria de filosofia.

-El format de les fotografies ha de ser JPEG.

-El pes del fitxer d'una fotografia no pot ser superior a 1000kb.

-Les fotografies seleccionades podran ser publicades en altres mitjans en els que es faci referència a la Mostra virtual de fotografia filosòfica.