"Filosofia, ara!" és una revista de divulgació filosòfica en català. Identificada amb l'ISSN 2462-3865, és present a força xarxes de referència (Dialnet, etc.). L'edita l' "Associació Filosofia, ara" (Reg. 62188). Podeu col·laborar-hi accedint al web de l'Associació i fer-vos-en soci.
A qui va dirigida?
A qualsevol persona interessada en la cultura: estudiants de batxillerat, estudiants universitaris i postuniversitaris, docents, intel·lectuals, creatius i tothom qui valori la filosofia en general.
La revista és recent (des del 2015) i preguem ens disculpeu per eventuals errors de maquetació. Recomanem que - per a enviar-nos articles, notícies, informacions o recursos - us enregistreu prèviament (és gratuït i hi ha diferents opcions). Contacte: info@filoara.cat

Avisos

Notícies a l'inici de 2022: revista, Associació i tema monogràfic per proposar....

09-01-2022

Whatsapp-Questions-for-Girlfriend.jpg

Comencem un any nou, el 2022, amb els millors desitjos.
Encara arrosseguem les conseqüències de l'emergència sanitària que afecta tot el món i tothom. Confiem a poder oferir-vos i imprimir l'exemplar del 2021 en els dies vinents. Els membres de l'Associació el reben en una curosa versió impresa.

Aprofitem l'avinentesa per a comunicar dues informacions:
(a) l'Associació Filosofia ara està promovent diverses iniciatives, entre les quals les conferències mensuals i també les informacions que es difonen per les xarxes d'Instagram, Twitter i Facebook, a les quals podeu estar subscrits gratuïtament.
Recordem també la importància de donar suport a l'Associació, fent-vos-en membres i participant així a la pròxima Assemblea ordinària anual de socis del 14 de febrer al matí. Trobeu aquestes informacions al web de l'Associació també.

(b) l'Equip editorial de la revista proposarà aviat  el tema del monogràfic per al 2022. Tot i que hi ha prou seccions per a escriure de qualsevol temàtica divulgativa de filosofia, el monogràfic centre el gruix de les aportacions. Si teniu suggeriments podeu escriure'ns a revista@filoara.cat

Llegir més sobre Notícies a l'inici de 2022: revista, Associació i tema monogràfic per proposar....

Número actual

Vol. 6 No 1-2 (2020): Monogràfic: Filosofia i medi ambient

“Tothom diu que el canvi climàtic és el problema més important de tots, però la gent continua fent el mateix de sempre. No ho entenc”, escriu Greta Thunberg, l’activista medioambiental sueca de 17 anys. Aprofundint en aquest no entendre qüestionador, arribarem sens dubte a la filosofia.
Al llarg de la història, la filosofia s’ha dedicat a pensar la naturalesa, el medi ambient i el canvi climàtic des de diverses perspectives: ètiques i polítiques, però també ontològiques i metafísiques, entre d’altres.
Per tot això aquest número de la revista tracta de “La filosofia i el medi ambient”: perquè és un tema clàssic i contemporani que urgeix més que mai repensar-lo amb rigor i claredat.

Publicat: 20-03-2021

Número complet

Veure tots els números

"Filosofia, ara!" is a philosophy magazine in Catalan (and also open to English, Spanish and other languages) that aims to appeal to the wider public. It is identified with ISSN 2462-3865 and is present in many reference networks. "Filosofia, ara!" is published by "Associació Filosofia, Ara".
Who is it for? It is aimed at any person interested in Philosophy: high school and university students and teachers, intellectuals, creators and opinion makers... Contact us at info@filoara.cat