"Filosofia, ara!" és una revista de divulgació filosòfica en català. Identificada amb l'ISSN 2462-3865, és present a força xarxes de referència (Dialnet, etc.). L'edita l' "Associació Filosofia, ara" (Reg. 62188). Podeu col·laborar-hi accedint al web de l'Associació i fer-vos-en soci.
A qui va dirigida?
A qualsevol persona interessada en la cultura: estudiants de batxillerat, estudiants universitaris i postuniversitaris, docents, intel·lectuals, creatius i tothom qui valori la filosofia en general.
La revista és recent (des del 2015) i preguem ens disculpeu per eventuals errors de maquetació. Recomanem que - per a enviar-nos articles, notícies, informacions o recursos - us enregistreu prèviament (és gratuït i hi ha diferents opcions). Contacte: info@filoara.cat

Avisos

Reunió oberta de la revista a Girona

21-09-2019

El proper dissabte, 28 de setembre, a les 12:00h. tindrà lloc una reunió de les persones que col·laboren o volen col·laborar amb la revista "Filosofia, ara!, a la Biblioteca de Lletres de la UdG.

Per rebre l'ordre del dia i confirmar assitència (a fi de poder atendre miillor tothom), s'agraeix un e-mail a revista@filoara.cat. També per a altres informacions o consultes.
Es recorda que es poden enviar articles per l'exemplar del segon semestre de 2019 (veure "Call for papers" més avall).

 

Llegir més sobre Reunió oberta de la revista a Girona

Número actual

Vol. 5 No 1 (2019): Monogràfic: "Les revolucions"
Filosofia, ara!, revista per a pensar. Vol. 5, N. 1 - Juny 2019

Existeixen canvis sobtats, ben diferents d’una evolució paulatina, que comporten conseqüències intel·lectuals o socials transcendentals: són les Revolucions. N’hi ha hagut de moltes menes: la revolució científica, la revolució gloriosa, la revolució francesa, la revolució industrial, la revolució cubana, la del maig del '68, la tecnològica o la sexual.

Què és una Revolució i quin significat pot tenir? Proposem analitzar el fenomen des d’una perspectiva filosòfica, més enllà de la perspectiva merament històrica.

Publicat: 30-06-2019

Número complet

Documentació

Veure tots els números

"Filosofia, ara!" is a philosophy magazine in Catalan (and also open to English, Spanish and other languages) that aims to appeal to the wider public. It is identified with ISSN 2462-3865 and is present in many reference networks. "Filosofia, ara!" is published by "Associació Filosofia, Ara".
Who is it for? It is aimed at any person interested in Philosophy: high school and university students and teachers, intellectuals, creators and opinion makers... Contact us at info@filoara.cat