"Filosofia, ara!" és una revista de divulgació filosòfica en català. Identificada amb l'ISSN 2462-3865, és present a força xarxes de referència (Dialnet, etc.). L'edita l' "Associació Filosofia, ara" (Reg. 62188). Podeu col·laborar-hi accedint al web de l'Associació i fer-vos-en soci.
A qui va dirigida?
A qualsevol persona interessada en la cultura: estudiants de batxillerat, estudiants universitaris i postuniversitaris, docents, intel·lectuals, creatius i tothom qui valori la filosofia en general.
La revista és recent (des del 2015) i preguem ens disculpeu per eventuals errors de maquetació. Recomanem que - per a enviar-nos articles, notícies, informacions o recursos - us enregistreu prèviament (és gratuït i hi ha diferents opcions). Contacte: info@filoara.cat

Avisos

Ja es poden enviar articles per al proper monogràfic: "La crisi de le veritat"

04-01-2021

la46321xB.jpgEl totalitarisme, que creix de manera exponencial en els darrers anys, sosté el seu aparell filosòfic en el relativisme i la deconstrucció. Si no hi ha veritat, tot val i tot és interpretable.

L'escriptor Robert A. Henlein va dir que “es triga menys temps en influir a un miler d’individus apel·lant als seus prejudicis que en convèncer a un de sol emprant la lògica”. En l’era de la immediatesa, sembla que el prejudici guanya per golejada a la veritat.

Aquestes són algunes de les raons per les quals volem dedicar un número de la revista a “la crisi de la veritat”.

Llegir més sobre Ja es poden enviar articles per al proper monogràfic: "La crisi de le veritat"

Número actual

Vol. 6 No 1-2 (2020): Monogràfic: Filosofia i medi ambient

“Tothom diu que el canvi climàtic és el problema més important de tots, però la gent continua fent el mateix de sempre. No ho entenc”, escriu Greta Thunberg, l’activista medioambiental sueca de 17 anys. Aprofundint en aquest no entendre qüestionador, arribarem sens dubte a la filosofia.
Al llarg de la història, la filosofia s’ha dedicat a pensar la naturalesa, el medi ambient i el canvi climàtic des de diverses perspectives: ètiques i polítiques, però també ontològiques i metafísiques, entre d’altres.
Per tot això aquest número de la revista tracta de “La filosofia i el medi ambient”: perquè és un tema clàssic i contemporani que urgeix més que mai repensar-lo amb rigor i claredat.

Publicat: 20-03-2021

Número complet

Veure tots els números

"Filosofia, ara!" is a philosophy magazine in Catalan (and also open to English, Spanish and other languages) that aims to appeal to the wider public. It is identified with ISSN 2462-3865 and is present in many reference networks. "Filosofia, ara!" is published by "Associació Filosofia, Ara".
Who is it for? It is aimed at any person interested in Philosophy: high school and university students and teachers, intellectuals, creators and opinion makers... Contact us at info@filoara.cat