Actualitza l’Open Journal Systems

OJS Versió 3.1.1.2

Gràcies per descarregar-vos l’Open Journal Systems del Public Knowledge Project. Abans de continuar, llegiu els fitxers README i UPGRADE que s’inclouen amb aquesta aplicació. Per a més informació sobre el Public Knowledge Project i els seus projectes de programari, visiteu el lloc web del PKP. Si voleu enviar informes d'error o peticions de suport tècnic sobre l'Open Journal Systems, visiteu el fòrum de suport o el sistema d’informe d'errors en línia de PKP. Tot i que el fòrum de suport és el mètode de contacte preferit, també podeu enviar un correu electrònic a l'equip a l'adreça pkp.contact@gmail.com.

És molt important que feu una còpia de la vostra base de dades, del directori d'arxius i del directori d'instal·lació de l'OJS abans de continuar.

Si funcioneu amb mode de seguretat PHP, assegureu-vos que la directiva max_execution_time del vostre arxiu de configuració php.ini està al màxim nivell. Si s'assoleix aquest o qualsevol altre límit de temps (p. ex., la directiva "Timeout" d'Apache) i no s'ha completat el procés d'actualització, farà falta intervenir manualment.