Judith Shklar o les arrels de l’escepticisme modern en la teoria de la justícia
Resum
L'article és una breu aproximació a l’ús que la filòsofa jueva Judith Shklar fa de l’escepticisme, entès com a eina metodològica, en la seva investigació sobre la injustícia, per aclarir no només les influències que rep de Montaigne, sinó també la lectura que en resulta de l’aplicació de l’escepticisme a les propostes filosòfiques de les teories sobre la justícia de Plató, Sant Agustí i Rousseau, i com aquesta lectura situa la nostra autora en el marc de les filosofies de la prudencialitat.
Visites: Resum | 27 | vegades, Article PDF |
Baixades
Referències
L'obra de Jordi Ramírez Les arrels escèptiques del pensament contemporani

Drets d'autor 2020 : Joan Nonell Merlo

Aquesta obra está sota llicència internacional Creative Commons Reconeixement-NoComercial-SenseObresDerivades 4.0.
L'edició electrònica - i, eventualment, impresa - d'aquesta Revista és realitza amb el suport de l'"Associació Filosofia, Ara", sent necessari citar-ne la procedència (revista "Filosofia, ara!", filoara.cat), en qualsevol reproducció d'un article (parcial o total).
Excepte indicació contrària, tots els continguts de l'edició electrònica es distribueixen sota una llicència d'ús i distribució "Creative Commons Reconeixement-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional" (pot consultar des d'aquí la versió informativa i el text legal de la llicència). Aquesta circumstància s'ha de fer constar expressament, i d'aquesta manera, quan es reprodueixi o sigui el cas.