"Master Class" de filosofia a Girona

Paraules clau: Master Class, Educació, Filosofia, Girona

Resum

Des de gener del 2019, a la ciutat de Girona, s'estan impartint unes Master Class de filosofia, obertes a la ciutadania. Els ponents són docents universitaris o persones de prestigi o que han tingut èxit en el seu treball en favor de la filosofia. Aquí s'exposa breument el què i el per què, i una mica el com.


Visites: Resum | 47 | vegades, Article PDF |

Baixades

Les dades de baixada encara no estan disponibles.

Biografia de l'autor/a

Xavier Serra Besalú, Institut Carles Rahola (Girona)

Professor de Filosofia a l'Institut Carles Rahola, de Girona
Ha estat prèviament docent de Filosofia a l'Institut Salvador Espriu (Salt), a l'Institut Illa de Rodes (Roses), al Col·legi La Farga (Sant Cugat del Vallès), a Bachillerato Fomento-Fundación (Madrid) i al Col·legi Bell-lloc (Girona).
Ha estat professor associat de la Facultat d'Educació a la Universitat Internacional de Catalunya.
Doctor en Filosofia per la PUSC (Roma), amb una tesi sobre "L'horitzó tecnològic de la condició humana".
Articulista a El Punt Avui, Diari de Girona, Valors i altres mitjans. Assessor d' "EducaQuè?", a TV Girona. Membre fundador del "Fòrum d'estudiants universitaris de Sant" i del projectes de Formació en Comunicació audiovisual "IllaTV" i "EspriuTV", així com co-promotor dels projectes anuals "Jornada de Filosofia de Girona" i "Dia d'Europa. Jornada acadèmica".

Referències

http://filoara.cat/mcf
Publicat
07-08-2019
Com citar
Serra Besalú, X. (2019). "Master Class" de filosofia a Girona. Filosofia, Ara! Revista Per a Pensar, 5(1), 26-27. Recuperat de http://www.infofilosofia.info/revista-prova/index.php/FA/article/view/224
Secció
Exemples d'activitats acadèmiques