Heidegger, Martin. (2015). Construir Habitar Pensar.

Paraules clau: Construir, Habitar, Pensar, Heidegger

Resum

Reseña del libro Construir Habitar Pensar (2015), de Martin Heidegger. La editorial LaOficina ofrece una nueva traducción de la conferencia que el pensador expuso en relación a la reflexión sobre el construir y el habitar. Reseña accesible para cualquier persona que busque iniciarse en la obra de uno de los filósofos más influyentes del siglo XX.


Visites: Resum | 75 | vegades, Article PDF |

Baixades

Les dades de baixada encara no estan disponibles.

Biografia de l'autor/a

Adrià Giró València, Universitat Pompeu Fabra

Sóc graduat en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb menció en Filosofia Aplicada i menció en Filosofia Fonamental. Un cop acabat el grau, per poder exercir com a docent a secundària i batxillerat, vaig realitzar el màster en Formació del Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes en l'Especialitat de Filosofia a la Universitat de Barcelona. Actualment, per ampliar el meu coneixement dins l'àmbit de les Humanitats, estic cursant el màster en Estudis Comparatius de Literatura, Art i Pensament que ofereix la Universitat Pompeu Fabra. A més, fa cinc anys que sóc col·laborador a Punt 7 Ràdio Sant Celoni, on he dut a terme tasques de redacció i locució en diversos programes, i escric a revistes d'interès acadèmic i divulgatiu.

Publicat
21-01-2019
Com citar
Giró València, A. (2019). Heidegger, Martin. (2015). Construir Habitar Pensar. Filosofia, Ara! Revista Per a Pensar, 4(2), 34-35. Recuperat de http://www.infofilosofia.info/revista-prova/index.php/FA/article/view/186