"Filosofia, ara!" és una revista de divulgació filosòfica en català. Identificada amb l'ISSN 2462-3865, és present a força xarxes de referència (Dialnet, etc.). L'edita l' "Associació Filosofia, ara" (Reg. 62188). Podeu col·laborar-hi accedint al web de l'Associació i fer-vos-en soci.
A qui va dirigida?
A qualsevol persona interessada en la cultura: estudiants de batxillerat, estudiants universitaris i postuniversitaris, docents, intel·lectuals, creatius i tothom qui valori la filosofia en general.
La revista és recent (des del 2015) i preguem ens disculpeu per eventuals errors de maquetació. Recomanem que - per a enviar-nos articles, notícies, informacions o recursos - us enregistreu prèviament (és gratuït i hi ha diferents opcions). Contacte: info@filoara.cat

Avisos

ACTUALITZAT - Call for papers – Crida d’articles (2020): Medi ambient // Crisi de la veritat

19-01-2020

nature-3289812_1280-825x550.jpg

ACTUALITZAT
Ja s'ha publicat, amb cert endarreriment, del segon semestre del vol. 5: “Dones filòsofes”. Per això és un goig anunciar ara també els continguts dels propers monogràfics. Com sabem, es poden enviar textos a seccions ben diverses, a més del Monogràfic: Articles, Recursos, Documentació, Exemples d’activitats acadèmiques, Ressenyes, El balcó de l’estudiant, etc.
L'exemplar del primer semestre del 2020 se centrarà en "Filosofia i medi ambient", i ara se n’obre la recepció d'articles. S'ha fixat el 15 maig 2020 com a data límit per a l'enviament dels textos. L’exemplar del segon semestre s’ocuparà de “La crisi de la veritat”. Ja n’informarem un altre cop, amb més detall, abans de l’estiu.
D’ambdues propostes en fem uns comentaris aquí a continuació...

Llegir més sobre ACTUALITZAT - Call for papers – Crida d’articles (2020): Medi ambient // Crisi de la veritat

Número actual

Vol. 5 No 2 (2019): Monogràfic: "Dones filòsofes"

Hi ha moltíssimes dones que han fet i fan filosofia. La llista seria interminable. Ben sovint, però, tenen poca visibilitat i no són prou valorades, llegides ni estudiades. Per això ens vam proposar dedicar aquest número a les dones filòsofes: per fer valdre la qualitat filosòfica de tantes dones que s’han dedicat i es dediquen a la reflexió.
Juntament amb aquest ampli monogràfic, publiquem les seccions habituals que ja han donat prestigi a aquesta publicació.

Publicat: 30-12-2019

Número complet

Documentació

El balcó de l'estudiant

Veure tots els números

"Filosofia, ara!" is a philosophy magazine in Catalan (and also open to English, Spanish and other languages) that aims to appeal to the wider public. It is identified with ISSN 2462-3865 and is present in many reference networks. "Filosofia, ara!" is published by "Associació Filosofia, Ara".
Who is it for? It is aimed at any person interested in Philosophy: high school and university students and teachers, intellectuals, creators and opinion makers... Contact us at info@filoara.cat