"Filosofia, ara!" és una revista de divulgació filosòfica en català. Identificada amb l'ISSN 2462-3865, és present a força xarxes de referència (Dialnet, etc.). L'edita l' "Associació Filosofia, ara" (Reg. 62188). Podeu col·laborar-hi accedint al web de l'Associació i fer-vos-en soci.
A qui va dirigida?
A qualsevol persona interessada en la cultura: estudiants de batxillerat, estudiants universitaris i postuniversitaris, docents, intel·lectuals, creatius i tothom qui valori la filosofia en general.
La revista és recent (des del 2015) i preguem ens disculpeu per eventuals errors de maquetació. Recomanem que - per a enviar-nos articles, notícies, informacions o recursos - us enregistreu prèviament (és gratuït i hi ha diferents opcions). Contacte: info@filoara.cat

Avisos

Revista impresa d'obsequi per al associats a "Filosofia, ara" i esperem articles per al proper número, encara! :)

19-10-2019

IMG_20191019_172436_8431.jpg Fa unes setmanes s'ha publicat imprès, amb paper d'alta qualitat, l'exemplar del vol. 5, num. 1 de la revista (http://www.infofilosofia.info/revista-prova/index.php/FA/issue/view/14). El PDF i HTML el podeu trobar gratuïtament  al web (hi ha articles per fer servir a classe, per llegir arreu, per difondre, per opinar-hi...).
Els sòcies i sòcies de l'Associació "Filosofia, ara" el rebreu gratuïtament, pel fet d'ajudar a aquest projecte. Encara - si fos el cas - t'hi pots afegir (ens cal, volem difondre i defensar la Filosofia en la vida cotidiana i arreu del país i més enllà: inscripcions).

D'altra banda, es poden enviar articles durant algunes setmanes, encara. Recordem que la revista té nombroses seccions [Monogràfic actual, Articles, Recursos, Documentació, Activitats acadèmiques, El balcó de l'estudiant, Ressenyes, etc.] i hi podeu publicar (o proposar a amics i amigues, a professors i alumnes, etc., coneguts, que hi aportin els seus textos).
Coratge!

Llegir més sobre Revista impresa d'obsequi per al associats a "Filosofia, ara" i esperem articles per al proper número, encara! :)

Número actual

Vol. 5 No 1 (2019): Monogràfic: "Les revolucions"
Filosofia, ara!, revista per a pensar. Vol. 5, N. 1 - Juny 2019

Existeixen canvis sobtats, ben diferents d’una evolució paulatina, que comporten conseqüències intel·lectuals o socials transcendentals: són les Revolucions. N’hi ha hagut de moltes menes: la revolució científica, la revolució gloriosa, la revolució francesa, la revolució industrial, la revolució cubana, la del maig del '68, la tecnològica o la sexual.

Què és una Revolució i quin significat pot tenir? Proposem analitzar el fenomen des d’una perspectiva filosòfica, més enllà de la perspectiva merament històrica.

Diputació.png

Publicat: 30-06-2019

Número complet

Documentació

Veure tots els números

"Filosofia, ara!" is a philosophy magazine in Catalan (and also open to English, Spanish and other languages) that aims to appeal to the wider public. It is identified with ISSN 2462-3865 and is present in many reference networks. "Filosofia, ara!" is published by "Associació Filosofia, Ara".
Who is it for? It is aimed at any person interested in Philosophy: high school and university students and teachers, intellectuals, creators and opinion makers... Contact us at info@filoara.cat