"Filosofia, ara!" és una revista de divulgació filosòfica en català. Identificada amb l'ISSN 2462-3865, és present a força xarxes de referència (Dialnet, etc.). L'edita l' "Associació Filosofia, ara" (Reg. 62188). Podeu col·laborar-hi accedint al web de l'Associació i fer-vos-en soci.
A qui va dirigida?
A qualsevol persona interessada en la cultura: estudiants de batxillerat, estudiants universitaris i postuniversitaris, docents, intel·lectuals, creatius i tothom qui valori la filosofia en general.
La revista és recent (des del 2015) i preguem ens disculpeu per eventuals errors de maquetació. Recomanem que - per a enviar-nos articles, notícies, informacions o recursos - us enregistreu prèviament (és gratuït i hi ha diferents opcions). Contacte: info@filoara.cat

Avisos

Ja es poden enviar articles per al proper monogràfic: "La crisi de le veritat"

04-01-2021

la46321xB.jpgEl totalitarisme, que creix de manera exponencial en els darrers anys, sosté el seu aparell filosòfic en el relativisme i la deconstrucció. Si no hi ha veritat, tot val i tot és interpretable.

L'escriptor Robert A. Henlein va dir que “es triga menys temps en influir a un miler d’individus apel·lant als seus prejudicis que en convèncer a un de sol emprant la lògica”. En l’era de la immediatesa, sembla que el prejudici guanya per golejada a la veritat.

Aquestes són algunes de les raons per les quals volem dedicar un número de la revista a “la crisi de la veritat”.

Llegir més sobre Ja es poden enviar articles per al proper monogràfic: "La crisi de le veritat"

Número actual

Vol. 5 No 2 (2019): Monogràfic: "Dones filòsofes"

Hi ha moltíssimes dones que han fet i fan filosofia. La llista seria interminable. Ben sovint, però, tenen poca visibilitat i no són prou valorades, llegides ni estudiades. Per això ens vam proposar dedicar aquest número a les dones filòsofes: per fer valdre la qualitat filosòfica de tantes dones que s’han dedicat i es dediquen a la reflexió.
Juntament amb aquest ampli monogràfic, publiquem les seccions habituals que ja han donat prestigi a aquesta publicació.

Publicat: 30-12-2019

Número complet

Documentació

El balcó de l'estudiant

Veure tots els números

"Filosofia, ara!" is a philosophy magazine in Catalan (and also open to English, Spanish and other languages) that aims to appeal to the wider public. It is identified with ISSN 2462-3865 and is present in many reference networks. "Filosofia, ara!" is published by "Associació Filosofia, Ara".
Who is it for? It is aimed at any person interested in Philosophy: high school and university students and teachers, intellectuals, creators and opinion makers... Contact us at info@filoara.cat