Fòrum de filosofia
28 de Març de 2024, 12:31:07 *
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

Ingressar amb nom d'usuari, contrasenya i duració de la sessió
Notícies: Forum actualizado (Julio 2009). Para participar es necesario registrarse.
Fòrum actualitzat (Juliol 2009). Per a enviar missatges és necessari registrar-se prèviament. Els alumnes que vulguin participar s'han de registrar.
 
   Inici   Ajuda Buscar Calendari Ingressar Registrar-se  
Pàgines: [1]   Anar Baix
  Imprimir  
Autor Tema: L'ètica de la psicologia  (Llegit 2840 cops)
ONDARA
Novato
*
Desconnectat Desconnectat

Missatges: 6


« el: 22 de Juliol de 2007, 01:57:22 »

Tenia que haver dit l’ètica dels psicòlegs. Estem en temps canvia’ns. La religió es dilueix per la cultura. Som capaços de anar aconseguint respostes en detriment  dels conceptes religiosos merescudament desprestigiats. Els valors fins ara sustentats en la religió busquen uns altres fonaments, i aquest no mes es poden assolir en base el estudi de un comportament idoni per el desenvolupament i convivència satisfactòria de la majoria de les persones.
Podem convenir dons que la psicologia substituirà la religió. Però la religió ha estat un poder fàctic i de ben segur la psicologia també ho podria ser si ens deixem influenciar o portar per la dependència. Buscarem consell en els psicòlegs i mols d’ells ens enganyaran se’n aprofitaran o tindran una actitud simplement indolent (Lo que ara es diu “fantasmes” o antigament xarlatans). Però els necessitem!
Els psicòlegs penso han agafat un camí equivocat, la branca on es necessiten es en la educació i ells per guanyar diners han escollir  muntar un despatx de consulta  i establir-se en la branca de la medicina. En la medicina hi ha els psiquiatres que recolzats per els fàrmacs son mes efectius. Compte em tot això!
En la branca de la educació els psicòlegs (La sociologia no es mes que la psicologia de grups) refermarien la seva ètica i estarien en una actitud de servei per adreçar personalitats.
Una de les tasques cabdals dels psicòlegs hauria de ser la dissuasió dels terroristes. Un dels perills mes greus de la societat moderna. Per que sorgeix aquest fenomen?. Esdevé per la concentració de poder en uns pocs. Psicològicament tendim al lideratge si no trobem “espais” produeix frustració (Es una distorsió emotiva de les mes greus i mes comuns) axó passa en les persones de nivell de classe mitja i alta, però a la vegada es produeix un altre fenomen; el distanciament evident de la riquesa i la pobresa. Els pobres al tenir inherent la falta de cultura recolzen o se identifiquen amb el terrorista.
« Darrera modificació: 22 de Juliol de 2007, 02:52:30 per ONDARA » En línia
Pàgines: [1]   Anar Dalt
  Imprimir  
 
Anar a:  

Impulsat per MySQL Impulsat per PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 vàlid! CSS vàlid!