Fòrum de filosofia
28 de Març de 2024, 10:14:49 *
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

Ingressar amb nom d'usuari, contrasenya i duració de la sessió
Notícies: Forum actualizado (Julio 2009). Para participar es necesario registrarse.
Fòrum actualitzat (Juliol 2009). Per a enviar missatges és necessari registrar-se prèviament. Els alumnes que vulguin participar s'han de registrar.
 
   Inici   Ajuda Buscar Calendari Ingressar Registrar-se  
Pàgines: [1]   Anar Baix
  Imprimir  
Autor Tema: AMPA activitats extraescolars  (Llegit 3779 cops)
ONDARA
Novato
*
Desconnectat Desconnectat

Missatges: 6


« el: 01 de Setembre de 2007, 07:39:37 »

AMPA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Per el proper curs haurem de decidir, una altre vegada, quina activitat preescolar aniria  bé fessin els nostres fills per complementar les assignatures reglamentades,  i a l’hora es diverteixin. Pot ser.. Esports, pot ser informàtica, musica,  etc.
Ni ha una de vital importància i que os animaria a considerar: Curs de practica oratòria. Es a dir: Practicar oratòria, remarco “practicar”,  (Tema escollit lliurament per cada participant) sota la correcció (Sobre la marxa) i moderació de un, si es possible, psicòleg.
L’objectiu es millorar la comunicació dels infants o adolescents, que transmetin les seves preocupacions,  a la vegada que els introvertits se esforcin en desinhibir-se.
Hi ha dos factors mes, essencials, que han de influir en aquesta tasca extraescolar, que han de ser decisius en el futur de la societat i que els nostres fills han de començar a assimilar: Per una banda la presa de decisions mitjançant l’assemblea i no mitjançant la supeditació del lideratge (Llegiu l’arqueòleg Eudald Carbonell “Encara no som humans”) i per l’altre banda la conscienciació del associacionisme.
Per fomentar una societat mes cívica no hi ha com integrar-se (Tots sense excusa hauríem de estar-hi en el decurs de la vida) en una associació; pot ser una coral, un club d’esports, un teatre,  una cooperativa, la associació del barri,  etc. etc. Però voldria remarcar la frase “conscienciació associativa”(Tan important com l’hàbit del llenguatge); vull dir que apart de la activitat que fem, cantar, jugar, actuar, etc., mentalitzant-nos en la labor d’equip, es a dir compartir, saber renunciar  i supeditant-nos a la decisió de la majoria, que d’altre banda no serà perfecta, però que sempre, prèviament, els arguments s’han de justificar i per tant es necessita (Torno al començament) una eficaç oratòria per pogué convèncer.
« Darrera modificació: 01 de Setembre de 2007, 07:41:30 per ONDARA » En línia
senoia
Novato
*
Desconnectat Desconnectat

Missatges: 3



« Resposta #1 el: 08 de Setembre de 2007, 10:56:54 »

Vols dir que no t'has equivocat de fòrum?
En línia
Pàgines: [1]   Anar Dalt
  Imprimir  
 
Anar a:  

Impulsat per MySQL Impulsat per PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 vàlid! CSS vàlid!