Fòrum de filosofia
20 de Abril de 2024, 01:02:16 *
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

Ingressar amb nom d'usuari, contrasenya i duració de la sessió
Notícies: Forum actualizado (Julio 2009). Para participar es necesario registrarse.
Fòrum actualitzat (Juliol 2009). Per a enviar missatges és necessari registrar-se prèviament. Els alumnes que vulguin participar s'han de registrar.
 
   Inici   Ajuda Buscar Calendari Ingressar Registrar-se  
Pàgines: 1 2 [3]   Anar Baix
  Imprimir  
Autor Tema: Existeix Déu ?  (Llegit 35472 cops)
xulicahs
Novato
*
Desconnectat Desconnectat

Missatges: 1


« Resposta #30 el: 14 de Novembre de 2007, 02:32:03 »

 Somriure ;Ddepen de si ets creien o no. Impressionat
pero amb una cosa o altre sa de creure. Sonrisa
potser no tots creiem quer hagi un deu pero hi ha alguna esperança que pugui haver en el cel.....  Trist Somriure  Llengua
    Llengua Llengua Llengua  Somriure Somriure
------ XuLicHaS------------

En línia
oh!g!Gangsta
Novato
*
Desconnectat Desconnectat

Missatges: 3


« Resposta #31 el: 12 de Febrer de 2008, 04:43:20 »

Oh!g!Gangsta creu en la existència de deu, pero no com un deu totpoderós, no com una cosa paranormal, si nó que creu en deu com a manera de fer, creu en la manera de fer de Jesus Crist com a model, com a una persona que lluitaba conta el poder i la manipulació,  a favor del pensament propi i la fe en els éssers humans. Oh!g!Gansta creu que l'antic testamen es nomes un conte i que no te cap valor, en canvi creu que el nou testament si que es una lectura recomenable.
Oh!g!Gangsta creu en la religio del pensament propi, sense aprovar tot el que sería la jerarquia eclesiastica ni la concepció del infern. L'hinfern i el dimoni no eixisteixen, i només ens ho volen fer creure perquè tinguem por, quan en realitat, en la religió cristiana no eixisteix el càstig, sinó nomes el perdó
En línia
eclavell
Novato
*
Desconnectat Desconnectat

Missatges: 1


« Resposta #32 el: 30 de Octubre de 2008, 10:10:27 »

....i que fa?
El deu del catòlics segur que no... es va passar gran part de la biblia matant gent... Només serveix perquè una colla de paràsits social visquin de la fàbula de crist.... si fos poderós només haria enviat un profeta, no cal 1000 profetes dient bajanades. Si fos misericordiós no tindria  a la gent passant i morint de fam en aquest món i ben cert que al Vaticà tindria els problemes que té amb la crisi de les hipoteques.
En línia
Pàgines: 1 2 [3]   Anar Dalt
  Imprimir  
 
Anar a:  

Impulsat per MySQL Impulsat per PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 vàlid! CSS vàlid!