Fòrum de filosofia
29 de Abril de 2024, 07:42:29 *
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

Ingressar amb nom d'usuari, contrasenya i duració de la sessió
Notícies: Forum actualizado (Julio 2009). Para participar es necesario registrarse.
Fòrum actualitzat (Juliol 2009). Per a enviar missatges és necessari registrar-se prèviament. Els alumnes que vulguin participar s'han de registrar.
 
   Inici   Ajuda Buscar Calendari Ingressar Registrar-se  
Enquesta
Pregunta: ¿Per que no existeix Déu?
Per que es el que creu tots els meus amics
Per que m'ho han inculcat els meus pares
Per que ell mateix m'ha demostrat que no existeix
Per que no hi ha proves
Jo si que hi crec en Déu

Pàgines: 1 [2]   Anar Baix
  Imprimir  
Autor Tema: Per que Déu permet el sufriment?  (Llegit 17805 cops)
The Gaul
Novato
*
Desconnectat Desconnectat

Missatges: 5


The power of the Gauls


« Resposta #15 el: 21 de Gener de 2008, 07:56:48 »

Bnes, mestrenu!

Krek ke de deu omnipotent existeix, i es diu LEO MESSI... ! 

Konyes a part...


Nose po jo penso ke a akstes altures la creença de ke existeixi un Deu es ridicula!
Tot i axo lespècie ke kreu en Deu esta en perill d'extinsió, tu as dit ke ia molts mes kristians i musulmans ke no pas ateus, lamento dirte ke la diferencia no es tan abismal kom la ke et penses, jo si ke taseguru ke dels ke tu dius, aproximadament i una mika/molt x sobre, ke son kristians un 20% son petits i no tenen capacitat x decidir ells mateixos, un 40% son ateus l'unic ke konserven les tradicions religioses familiars i no celebren el Nadal xl naixament de jesus ni parides dakestes sino ke simplament o fan x kostum i x viure una falça ilusio, tot i ke no et negare pas ke serveixi x unir la familia! L'altre 40% pateix de deficiencia informativa, o sigui ke en el seu moment van obligalse a creure en Deu simplement x ignorancia... i axo els i a kedat, i kosta molt ke kanvïn de pensament, nkara kels i raonis, aksts ultims em fan pensar en els presoners de la caverna de Plato...



Be speru ke algu su llegeixi pk veig ke est molt abandonat i ke respongui algu!






THE GAUL!
En línia

THE GAUL!
oh!g!Gangsta
Novato
*
Desconnectat Desconnectat

Missatges: 3


« Resposta #16 el: 07 de Febrer de 2008, 05:08:54 »

Oh!g!Gangsta creu en la existència de deu, pero no com un deu totpoderós, no com una cosa paranormal, si nó que creu en deu com a manera de fer, creu en la manera de fer de Jesus Crist com a model, com a una persona que lluitaba conta el poder i la manipulació,  a favor del pensament propi i la fe en els éssers humans. Oh!g!Gansta creu que l'antic testamen es nomes un conte i que no te cap valor, en canvi creu que el nou testament si que es una lectura recomenable.
Oh!g!Gangsta creu en la religio del pensament propi, sense aprovar tot el que sería la jerarquia eclesiastica ni la concepció del infern. L'hinfern i el dimoni no eixisteixen, i només ens ho volen fer creure perquè tinguem por, quan en realitat, en la religió cristiana no eixisteix el càstig, sinó nomes el perdó
En línia
Pàgines: 1 [2]   Anar Dalt
  Imprimir  
 
Anar a:  

Impulsat per MySQL Impulsat per PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 vàlid! CSS vàlid!