Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /web/htdocs/www.infofilosofia.info/home/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /web/htdocs/www.infofilosofia.info/home/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Missatges recents
Fòrum de filosofia
22 de Gener de 2022, 07:07:45 *
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

Ingressar amb nom d'usuari, contrasenya i duració de la sessió
Notícies: Forum actualizado (Julio 2009). Para participar es necesario registrarse.
Fòrum actualitzat (Juliol 2009). Per a enviar missatges és necessari registrar-se prèviament. Els alumnes que vulguin participar s'han de registrar.
 
   Inici   Ajuda Buscar Calendari Ingressar Registrar-se  
Pàgines: 1 ... 7 8 [9] 10
 81 
 el: 14 de Març de 2007, 08:46:48  
Iniciat per ajudant de DEU - Darrer missatge per adonis
mm.. decididament, o vaciles o tens unes idees de les quals discrepo moltissim, osigui que digueu si vaciles perque no perdre temps, però si realment penses aixis magradaria discutir amb tú!

 82 
 el: 13 de Març de 2007, 06:48:21  
Iniciat per ajudant de DEU - Darrer missatge per ajudant de DEU
A veure "Adonis", si Deu no intervé encara es perque no es el moment apropiat. Un d'aquests dies, qui sap una semana, un mes, un any, un lustre, ..... arribarà la fi del món provocada per Deu. Serà un dia en el que Deu veurà que ja no hi ha res més a fer en aquest món. I llavors vindrà el seo gran dia anomenat "ARMAGEDÓ", on destruirà al DIable i a tot a qui no ha seguit les seves normes. Deu en va donar el do del lliure albri. ¿NO? Dons nosaltres ham escollit ha qui seguir a Deu o al Diable. Si seguim al DIable morirem. SI segui a DEu sobreviurem.

ADONIS si tens alguna pregunta més, te la respondré molt amablement (es clar si no arriba la fi del món abans). Somriure Impressionat

 83 
 el: 12 de Març de 2007, 07:27:10  
Iniciat per ajudant de DEU - Darrer missatge per adonis
mm... Ajudant de déu, ets una creació dels moderadors o ets un especimen en perill d'extinció? la veritat, creia que ja no en quedaven d'aquesta generació amb aquestes idees.. o potser és un sarcasme bastant agut al qual li faré una resposta per si fos veritat? bé, espero no dir barbaritats i que ho diguessis en serio, aixi tindriem un "pique " Ginyar

bé, sobre la questio de déu.. la veritat, jo tambe crec que si tot és culpa del diable déu hauria de fer algo perque la penya no es mori de gana, els perbertits no violin nenes i tot aquest seguit de barbaritats que ens ocupa avui dia.. si déu és la perfeccio hauria de poder amb el diable, però és clar, deu no pot ser la perfecció, la perfecció es una idea inimaginable i impossible de dur a terme, per tant déu no pot existir i tot el sofriment del món només pot ser aturat per nosaltres, no per excuses divines.
dic que déu no pot ser perfecte i per consequent no existir basantme en l'explicació del nostre professor )no diré el nom no fos cas que deu s'enfadés i l'enviés a l'infern) que si déu fos perfecte, podria crear una roca tant gran pesada i perfecte que ni ell mateix la pogues aixecar.. però que falla aquí? i es clar! si déu no pot aixecar la roca perfecte és que ell no és perfecte i per tant.. tota la idea catolica-cristiana-jueua-islàmica etc etc etc de la perfecció de déu se'n va en orris.. bé, prou d'enrotllarme, només dir-vos que déu es una idea totalment absurda, tot i que no puc demostrar-ho amb proves, jo estic CONVENÇUt, i remarco, convençut, no segur )confusió habitual) que déu no existeix.

un salut i espero respostes de l'angelet ajudant de déu! espero que no t'envii a l'infern per defensar-lo amb arguments.. poc convincents. apa, i amb tot el respecte prò amb ganes de discussió civiitzada!

 84 
 el: 11 de Març de 2007, 01:15:43  
Iniciat per ajudant de DEU - Darrer missatge per Colombo
Però  què passa amb els terratrèmols, les inundacions i les malalties? També som culpables del mal que provoquen? I les víctimes inocents de les guerres? Tenen alguna responsabilitat? Si Déu existeix, podria evitar tot aquest patiment. Per què no fa? Tan ocupat està?

 85 
 el: 11 de Març de 2007, 12:31:01  
Iniciat per moderadors - Darrer missatge per Colombo
Completament d´acord amb en Cristian i en Diògenes. La qüestió és si Déu existeix o no. L´agnosticisme és una posició cobard i buida. No serà que els agnòstics són ateus pràctics que tenen vergonya de proclamar obertament el seu ateisme? I si potser alguns són creients "infiltrats", je, je?

En fi: "Yo del Caserío no me fío". Ginyar

D´altra banda, es pot provar la inexistència de Déu? Hi ha qui afirma que només es poden demostrar existències, mai inexistències. No hi estic d´acord. Crec que l´única via racional cap a l´ateisme és la d´estudiar la idea de Déu i veure si aquesta és possible, és a dir, si no implica cap contradicció lògica. Si la idea de Déu és impossible (com, per exemple, la idea d´una truita sense ou), aleshores el problema ja està resolt. En aquest sentit, considero molt coherents les "dotze proves de la inexistència de Déu" de Sebastià Faure (un anarquista francès de principis del segle XX) on refuta amb arguments la idea d´un déu creador, justicier i providencial.

Salut.

 86 
 el: 08 de Març de 2007, 06:57:50  
Iniciat per moderadors - Darrer missatge per adonis
podriem dir que ets ateu tu? m'agradaria que la gent digués que es considera (cm que de teistes n'hi haura pocs) si agnostica o atea. opineu!  Somriure

 87 
 el: 08 de Març de 2007, 06:56:53  
Iniciat per moderadors - Darrer missatge per adonis
tens tota la raó, res a afegir Ginyar

 88 
 el: 07 de Març de 2007, 09:04:58  
Iniciat per moderadors - Darrer missatge per diògenes
Totalment d'acord amb en Cristian: l'agnòstic diu que no es pot conèixer quelcom que per definició és desconegut, això és una veritat evident però és trivial i buida, de manera que en realitat l'agnòstic no està dient res i per tant l'agnosticisme és absurd. Potser fins i tot és més absurd que el creient perquè aquest almenys defensa alguna cosa (equivocada i fins i tot nociva pels ateus) i per tant se'l pot contradir, atacar i refutar, en canvi l'agnòstic vol passar per molt raonable i moderat però en realitat només s'ha construit un refugi on ningú no hi pot entrar, perquè ningú no el pugui atacar: les coses o bé existeixen o bé no existeixen, that's all falks!!!

 89 
 el: 07 de Març de 2007, 08:52:28  
Iniciat per moderadors - Darrer missatge per moderadors
MODERADOR III: perdoneu la imprecisió de la primera frase... el que plantejava era: si deixem de banda el teisme quina opció és més raonable l'agnosticisme o l'ateisme?

per exemple:

un problema de l'agnosticisme: si no saps si existeix una cosa perquè no en tens proves, aleshores deu ser més raonable creure o afirmar de moment que no existeix i no pas que no som capaços de saber-ho (és el que fem per exemple amb els ovnis la majoria de la gent, no?)


¿creieu que l'ateisme és menys problemàtic o també presenta paradoxes?

 90 
 el: 07 de Març de 2007, 07:29:08  
Iniciat per moderadors - Darrer missatge per adonis
d'acord amb el christian. l'agnostic no es que no accepti la idea de déu, sino que simplement diu que es impossible de saber si es real, i per tant ni hi creu ni no hi creu. l'ateu no l'accepta. personalment, jo sóc ateu. què us considereu vosaltreS?

Pàgines: 1 ... 7 8 [9] 10
Impulsat per MySQL Impulsat per PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 vàlid! CSS vàlid!