Fòrum de filosofia
23 de Febrer de 2024, 03:51:06 *
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

Ingressar amb nom d'usuari, contrasenya i duració de la sessió
Notícies: Forum actualizado (Julio 2009). Para participar es necesario registrarse.
Fòrum actualitzat (Juliol 2009). Per a enviar missatges és necessari registrar-se prèviament. Els alumnes que vulguin participar s'han de registrar.
 
  Inici Ajuda Buscar Calendari Ingressar Registrar-se  
  Mostrar Missatges
Pàgines: [1]
1  Fòrum de filosofia per a alumnes de batxillerat / Existeix Déu? / deu? el: 23 de Febrer de 2007, 12:09:37
l,existencia de deu no s'ha pogut demostrar demoment,que nosaltres sapiguem.
cadascu te les seves creences,ideologies,mentalitats .... personalment crec que deu es un nom que encobreix a una força superior.
hi han proves que demostren lexistencia de esperits,fantasmes,gen que predivina el futur o que pot comunicarse amb esperits ...,cuantes vegades em vist per la tele o hem sentit sobre els omnis?que va veure colon cuan estava a america i que es el triangle de les vermudes? sense saber que es, la gent les anomena coses rares..jo no dic que aquestes coses rares siguin deu pero son unes energies o ferces que nosaltres desconeixem i que provenen d'algun lloc,es tenen que crear en algun lloc..a on es creen o qui les crea?alguna força superior...deu no te perque ser nomes una cosa.
les coses inexistents costen dinventar,la idea o criatura mes fantastica que mai s'hagi pogut inventar, sempre provindra duna idea vista per els ulls humans.
Pàgines: [1]
Impulsat per MySQL Impulsat per PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 vàlid! CSS vàlid!