Fòrum de filosofia
19 de Març de 2024, 09:21:29 *
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

Ingressar amb nom d'usuari, contrasenya i duració de la sessió
Notícies: Forum actualizado (Julio 2009). Para participar es necesario registrarse.
Fòrum actualitzat (Juliol 2009). Per a enviar missatges és necessari registrar-se prèviament. Els alumnes que vulguin participar s'han de registrar.
 
  Inici Ajuda Buscar Calendari Ingressar Registrar-se  
  Mostrar Missatges
Pàgines: [1] 2 3
1  Fòrum de filosofia per a alumnes de batxillerat / Existeix Déu? / Re: Per que Déu permet el sufriment? el: 14 de Març de 2007, 08:46:48
mm.. decididament, o vaciles o tens unes idees de les quals discrepo moltissim, osigui que digueu si vaciles perque no perdre temps, però si realment penses aixis magradaria discutir amb tú!
2  Fòrum de filosofia per a alumnes de batxillerat / Existeix Déu? / Re: Per que Déu permet el sufriment? el: 12 de Març de 2007, 07:27:10
mm... Ajudant de déu, ets una creació dels moderadors o ets un especimen en perill d'extinció? la veritat, creia que ja no en quedaven d'aquesta generació amb aquestes idees.. o potser és un sarcasme bastant agut al qual li faré una resposta per si fos veritat? bé, espero no dir barbaritats i que ho diguessis en serio, aixi tindriem un "pique " Ginyar

bé, sobre la questio de déu.. la veritat, jo tambe crec que si tot és culpa del diable déu hauria de fer algo perque la penya no es mori de gana, els perbertits no violin nenes i tot aquest seguit de barbaritats que ens ocupa avui dia.. si déu és la perfeccio hauria de poder amb el diable, però és clar, deu no pot ser la perfecció, la perfecció es una idea inimaginable i impossible de dur a terme, per tant déu no pot existir i tot el sofriment del món només pot ser aturat per nosaltres, no per excuses divines.
dic que déu no pot ser perfecte i per consequent no existir basantme en l'explicació del nostre professor )no diré el nom no fos cas que deu s'enfadés i l'enviés a l'infern) que si déu fos perfecte, podria crear una roca tant gran pesada i perfecte que ni ell mateix la pogues aixecar.. però que falla aquí? i es clar! si déu no pot aixecar la roca perfecte és que ell no és perfecte i per tant.. tota la idea catolica-cristiana-jueua-islàmica etc etc etc de la perfecció de déu se'n va en orris.. bé, prou d'enrotllarme, només dir-vos que déu es una idea totalment absurda, tot i que no puc demostrar-ho amb proves, jo estic CONVENÇUt, i remarco, convençut, no segur )confusió habitual) que déu no existeix.

un salut i espero respostes de l'angelet ajudant de déu! espero que no t'envii a l'infern per defensar-lo amb arguments.. poc convincents. apa, i amb tot el respecte prò amb ganes de discussió civiitzada!
3  Fòrum de filosofia per a alumnes de batxillerat / Existeix Déu? / Re: ¿agnosticisme o ateïsme? el: 08 de Març de 2007, 06:57:50
podriem dir que ets ateu tu? m'agradaria que la gent digués que es considera (cm que de teistes n'hi haura pocs) si agnostica o atea. opineu!  Somriure
4  Fòrum de filosofia per a alumnes de batxillerat / Existeix Déu? / Re: ¿agnosticisme o ateïsme? el: 08 de Març de 2007, 06:56:53
tens tota la raó, res a afegir Ginyar
5  Fòrum de filosofia per a alumnes de batxillerat / Existeix Déu? / Re: ¿agnosticisme o ateïsme? el: 07 de Març de 2007, 07:29:08
d'acord amb el christian. l'agnostic no es que no accepti la idea de déu, sino que simplement diu que es impossible de saber si es real, i per tant ni hi creu ni no hi creu. l'ateu no l'accepta. personalment, jo sóc ateu. què us considereu vosaltreS?
6  Fòrums antics / Pensen els animals? / Re: pensen els animals?? el: 26 de Febrer de 2007, 11:44:08
no em referia a tu amb lo dels sentiments, po es iual

bé, dius que nosaltres no som conscients de tallar nusq dons home clar que en som si nosaltres pensem es el que t'estic dient.

un gos esta trist perque no reb mes premis, no menja, no te ningu que l'acaricii i per aixo esta trist, però no esta trist perq raoni que li passa aixo perq el seu amo ha mort, sino que simplement veu que no viu com ho feia i aixo el fa estar deprimit per dirho duna manera. es a dir que tot torna a linstint de supervivència que és lunic del que disposen els animals.

és tard i no crec que hagi sigut un gran comentari intentare rectificarme si és possible mes endavant.

bonanit
7  Fòrums antics / Pensen els animals? / Re: pensen els animals?? el: 26 de Febrer de 2007, 06:03:29
mm.. molt be dons no comparem intel·ligències, simplement penseu. un gos mor de pena pel seu amo= pensa. No. els defensors del pensament animal digueu els animals tenen sentiments i per tant pensen. molt bé, primera tenir sentiments no = pensar. però ser conscient de tenir senitments o ser conscient de estar d'alguna manera, si que és pensar i un gos no es conscient de que esta trist, sino que ho està simplement. no se si m'enteneu. crec que pensar es alguna cosa més que tenir "sentiments" o perspicàcia"

salut
8  Filosofia per a tothom / Univers i vida / Re: Qué són els éssers vius? el: 26 de Febrer de 2007, 05:57:52
mmm molt bé la teva visió sobre la separació en essers vius i no vius és que no hi estàs d'acord. la meva és que sí Ginyar crec que per moltes reaccions quimiques que es produeixin en una tempesta objectivament es pot dir que no esta viva. i sobre l'esperit poc crític.. bé, jo la educació que se ma establert le adaptada a les meves creences i fa poc li vaig posar aixo mateix a una redaccio a la meva professora. en el sentit de essers vius i no vius crec el que em van dir en altres aspectes discrepo. tothom ho veu com vol, jo aixo, encara que m'ho agin imposat, u crec igualment.

salutt!!!
9  Filosofia per a tothom / Univers i vida / Re: Qué són els éssers vius? el: 24 de Febrer de 2007, 06:45:06
mm exactament el que ha dit la ol6a. això ens ho van ensenyar a primaria, crec que ja hauriem de tenir-ho clar kuroneko. per moltes electricitats i excentricitats )m'he aixecat gracios( tothom sap que un ésser viu es el que neix, creix, es reprodueix (gran activitat) i mor.

salut.
10  Fòrums antics / Pensen els animals? / Re: pensen els animals?? el: 24 de Febrer de 2007, 06:41:05
defenso que els animals no pensen, però realment un mono és un animal. tot i que poden arribar a semblar intel·ligents per algunes conductes, no raonen realment, sinó que actuen sense ser concients que ho estan fent. almenys això crec.

i nosaltres també som animals, però hem evolucionat tal que hem arribat a un punt inabastable per la resta d'animals, inclosos els primats més evolucionats.

salut
11  Fòrums antics / De què podem estar segurs? / Re: Convençut o segur? el: 24 de Febrer de 2007, 06:38:14
el geni maligne es maligne de veritat eh...

jeje.

bé, per començar, jo, al defensar l'opinio de que hi ha diferencies, les 2 primeres no les accepto i per tant crec que son falses.

les ultimes son les que em fan rumiar.

si una cosa és i la creus, no hi ha diferència entre convençut i segur (mirat des de la definició de segur= proves + convenciment), però si la cosa no és i la creus llavors si que hi ha diferència.

mm.. nose ben bé com expressarme, però jo diria que si ens mirem estar segurs duna cosa com nosaltres, personalment, saber que estem segurs, i no ho estem sense saber-ho,  la correcta seria la 4a. però si entenem estar segur per creure una cosa i encara que no ho sabem sigui certa, les 2 podrien ser vàlides...

si m'he expressat molt malament digueumo i intentare corregirme i ferme entendre millor.

salut!
12  Fòrums antics / Pensen els animals? / Re: els animals pensen o no? el: 18 de Febrer de 2007, 04:09:04
totalment d'acord kuroneko. en altres forums no coincidim per res, pero en quest si Sonrisa

salut
13  Fòrums antics / De què podem estar segurs? / Re: Convençut o segur? el: 18 de Febrer de 2007, 04:05:28
entenc el que vols dir. ho dic perque crec que estan equivocats i que creure en coses que poden decebre de manera brutal o simplement que et condicionen la vida sense sentit no és bo pèr a ningú. No em molesta que la gent pensi coses diferents que jo, pero en el tema de lesglesia i la religió, com que crec firmement que tot es una mentida, magradaria que el món sen'adones i abandones les creences i deixes de donar diners a l'esglesia.

m'has malinterpretat Ginyar

adeu!
14  Fòrum de filosofia per a alumnes de batxillerat / Hem de respectar totes les creences i costums de qualsevol poble: relativisme o universalisme? / Re: enquesta sobre universalisme o relativisme el: 15 de Febrer de 2007, 08:33:14
perdoneu: "el fet es practiqui una cosa en una cultura no els dóna dret a fer.ho" me equivocat:

EL FET QUE ES PRACTIQUI UNA COSA EN UNA CULTURA ELS DÓNA DRET A FER-HO. FALÀCIA NATURALISTA
15  Fòrum de filosofia per a alumnes de batxillerat / Hem de respectar totes les creences i costums de qualsevol poble: relativisme o universalisme? / Re: enquesta sobre universalisme o relativisme el: 15 de Febrer de 2007, 08:31:24
per ells potser no, tot és questio de la religió (sempre pel mig) però encara que els sembli correcte no significa que no condicioni la vida de la nena en questio. per cert, molts caieu en la falàcia naturalista, és a dir, considereu que el fet que a una cultura es practiqui una cosa no els dóna dret a fer-ho, és a dir que per molt que privin a nenes del seu clitoris (total o parcialment) no significa que hi hagi un dret establert perquè ho fagin. ja sé que smpre poso l'exemple de l'ablació., pero es el que em sembla més bo i am més possibilitats.

adeu!
Pàgines: [1] 2 3
Impulsat per MySQL Impulsat per PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 vàlid! CSS vàlid!