Fòrum de filosofia
19 de Abril de 2024, 07:41:50 *
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

Ingressar amb nom d'usuari, contrasenya i duració de la sessió
Notícies: Forum actualizado (Julio 2009). Para participar es necesario registrarse.
Fòrum actualitzat (Juliol 2009). Per a enviar missatges és necessari registrar-se prèviament. Els alumnes que vulguin participar s'han de registrar.
 
  Inici Ajuda Buscar Calendari Ingressar Registrar-se  
  Mostrar Missatges
Pàgines: [1]
1  Fòrum de filosofia per a alumnes de batxillerat / Quina és la millor forma de govern? / Re: Per què hem d´estar governats? el: 05 de Juny de 2007, 04:29:46
El govern fa coses bones però últimament les fa bastant malament. crec que és perquè ni ells mateixos són capaços de posar-se d'acord. això provoca conflictes entre ells i entre la resta de ciutadans.
crec que si que hem d'estar governats perquè sinó hi hauria una desorganització més gran de la que ja hi ha actualment.
si no estiguessim governats i no tinguessim unes lleis i unes normes que ens marquin tothom faria el que volgués, així que, necessitem algú que ens marqui per no tenir un descontrol al país.
2  Fòrum de filosofia per a alumnes de batxillerat / Existeix Déu? / Re: ¿agnosticisme o ateïsme? el: 15 de Març de 2007, 09:43:37
Em considero una persona agnòstica, principalment perquè em baso en que l'agnosticisme és  un posicionament no religiós segons el qual l'existència o no d'un Déu o una mitologia de deïtats és desconeguda i, per tant, irrellevant. Per a mi Déu és coom un ésser que no conec del qual hi ha gent que l'exposa com l'ésser majoritàriament perfecte o n'hi ha d'altres que argumenten que aquest no existeix, esposant que és un ésser creat per l'home, i no com es diu en situacions o contexts habituals que Déu ens ha creat.
Crec que l'ateisme és massa radical i pot afectar sentimentalment a persones creients. El deisme també és una posició molt dràstica ja que a vegades pot ser fins i tot conflictiu.
Respecto qualsevol posició però com ja he dit des de bon començament, em considero una persona agnòstica ja que no tinc prou coneixements sobre aquest tema per declinar-me cap a una altra posició.
3  Fòrums antics / Pensen els animals? / Re: pensen els animals?? el: 14 de Febrer de 2007, 07:23:37
estic d'acord amb tu però el gos si s'asseu al mateix temps que tu  o al tei costat jo crec que és perquè està avurrit i s'ha cansat de donar voltes però en fi que no sabem si pensen o no. podem donar mil arguments però en seguretat ho sabrem quan hi hagi un estudi que ho justifiqui.
estàs d'acord amb mi aristó??
adeusss  Ginyar
4  Fòrum de filosofia per a alumnes de batxillerat / Existeix Déu? / Re: Existeix Déu ? el: 14 de Febrer de 2007, 07:08:34
no se sap certament si existeix o no, però el que si estic segura qué una persona que creu en "ell" es creu totes les històries que la religió cristiana et fa creure. a veure s'han de respectar totes les opinions però el que no es pot acceptar és que a l'esglèsia donin un sobre a la gent que hi va per a que l'emplenin de diners jo crec que actualment no es fa misa es mira la millor manera de treure els diners a la pobre gent que encara es creu totes aquelles histories.
una cosa quedi clara respecto als creients perquè la meva avia ho és pero no trobo just que l'esglèsia demani diners a la gent pobre i menys en una misa i de la manera descarada en la que ho fan.
espero les vostres opinions Ginyar Ginyar
adéu**
5  Fòrums antics / Pensen els animals? / Re: pensen els animals?? el: 14 de Febrer de 2007, 06:56:35
aristó no estic d'acord amb una cosa que has dit, lo de que els mosquits no pensen però això certament no ho saps veritat? jo crec que a la seva manera deuen pensar no d'una manera racional pero mira ho exposaré amb un exeple , el mosquit quan veu una persona si et pica és per algu no? per què deu haver pensat mmm... aqui hi ha menjar. Crec que tots els animals deuen tenir els seus pensaments però raateixo sense la capacitat de reflexió.
adéu espero resposta aristó Ginyar
6  Fòrums antics / Pensen els animals? / Re: pensen els animals?? el: 13 de Febrer de 2007, 04:23:40
soc la d'abans encara que sembli que em contradeixo volia dir que els animals no pensen de manera racional, ja que l'únic animal raciona som els humans.
7  Fòrums antics / Pensen els animals? / Re: pensen els animals?? el: 13 de Febrer de 2007, 04:19:04
 crec que no, potser si que alguns d'ells ens entenen, per exemple el meu gos fins fa poc no havia fet mai res pero una veïna no se  què li va fer però en quan la va veure la va atacar. jo crec que si fos racional el gos no l'hagues atacat però per altra banda, com no té cap altra manera de defensar-se el seu pensament era aquell, tornar-li el que li havia fet.
Pàgines: [1]
Impulsat per MySQL Impulsat per PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 vàlid! CSS vàlid!