Fòrum de filosofia
19 de Abril de 2024, 06:40:25 *
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

Ingressar amb nom d'usuari, contrasenya i duració de la sessió
Notícies: Forum actualizado (Julio 2009). Para participar es necesario registrarse.
Fòrum actualitzat (Juliol 2009). Per a enviar missatges és necessari registrar-se prèviament. Els alumnes que vulguin participar s'han de registrar.
 
  Inici Ajuda Buscar Calendari Ingressar Registrar-se  
  Mostrar Missatges
Pàgines: [1]
1  Fòrums antics / De què podem estar segurs? / Re: Estic segura de... el: 08 de Febrer de 2007, 09:40:20
Les religions no són res més que sectes legals. Si no només cal veure com funciona qualsevol secta i comparar-ho amb la religio.
2  Fòrums antics / El problema de la identitat personal: què fa que siguis tu mateix? Existeix realment el "jo"? / Re: El jo personal si existeix el: 08 de Febrer de 2007, 09:35:35
Realment hi ha gent per la qual penso que el jo personal si existeix, en aquelles persones que realment actuen tal i com pensen. Pero realment el jo personal existeix en aquelles persones sense personalitat, que vesteixen tal i com vesteixen les seves amigues o amics? per posar un petit exemple. Aixo ho podem ampliar en altres camps, com la manera d'actuar , la música que escolten, i el més greu la manera d'actuar, enlloc d'actuar com realment pensen, es dediquen a actuar com actua el seu millor amic o amig@.  Realment per aquesta gent el jo existeix?
Pàgines: [1]
Impulsat per MySQL Impulsat per PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 vàlid! CSS vàlid!