Fòrum de filosofia
19 de Abril de 2024, 11:22:56 *
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

Ingressar amb nom d'usuari, contrasenya i duració de la sessió
Notícies: Forum actualizado (Julio 2009). Para participar es necesario registrarse.
Fòrum actualitzat (Juliol 2009). Per a enviar missatges és necessari registrar-se prèviament. Els alumnes que vulguin participar s'han de registrar.
 
  Inici Ajuda Buscar Calendari Ingressar Registrar-se  
  Mostrar Missatges
Pàgines: [1]
1  Fòrum de filosofia per a alumnes de batxillerat / ¿la ciència portarà la felicitat dels pobles (Voltaire)? / Re: Ens farà la ciència feliços? el: 29 de Març de 2007, 01:37:17
Hola,

Respecte al que proposa el moderador, crec que les opcions bones són la primera i la última:


De moderador 2:


Primera: admetem que la felicitat dels pobles és possible i que la ciència és un mitjà imprescindible per arribar a ella.
 
Quarta: la ciència no ha de guiar la nostra vida cap a la felicitat perquè el poble ja és feliç amb el futbol, la tv i, en general, amb els sistemes d´entreteniment de masses i el consum frenètic.

Què en penseu?


La ciència pot definir què és la felicitat. En pot fer fins i tot una fórmula.
Més enllà de les drogues que es poden entendre com una fórmula química (i amb això la ciència també hi és posada pel mig), em referia a una fórmula psicològica de la felicitat.

La ciència ha trobat aquesta fórmula en dosis adequades de TV, futbol i consum frenètic. Per tant, hem d'acceptar el veredircte dels entesos i fruir de la felicitat que la ciència ens ofereix.

Si no vivim en un món feliç és perquè la ciència encara no ha arribat encara a tot arreu.
Pàgines: [1]
Impulsat per MySQL Impulsat per PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 vàlid! CSS vàlid!