Fòrum de filosofia

Fòrum de filosofia per a alumnes de batxillerat => Existeix Déu? => Missatge iniciat per: nadie en 23 de Febrer de 2007, 12:09:37Títol: deu?
Publicat per: nadie en 23 de Febrer de 2007, 12:09:37
l,existencia de deu no s'ha pogut demostrar demoment,que nosaltres sapiguem.
cadascu te les seves creences,ideologies,mentalitats .... personalment crec que deu es un nom que encobreix a una força superior.
hi han proves que demostren lexistencia de esperits,fantasmes,gen que predivina el futur o que pot comunicarse amb esperits ...,cuantes vegades em vist per la tele o hem sentit sobre els omnis?que va veure colon cuan estava a america i que es el triangle de les vermudes? sense saber que es, la gent les anomena coses rares..jo no dic que aquestes coses rares siguin deu pero son unes energies o ferces que nosaltres desconeixem i que provenen d'algun lloc,es tenen que crear en algun lloc..a on es creen o qui les crea?alguna força superior...deu no te perque ser nomes una cosa.
les coses inexistents costen dinventar,la idea o criatura mes fantastica que mai s'hagi pogut inventar, sempre provindra duna idea vista per els ulls humans.


Títol: Re: deu?
Publicat per: moderadors en 23 de Febrer de 2007, 12:46:50
--------------------------------------------------------------------------------

DEL MODERADOR 2:

El Geni Maligne insta amablement una altra vegada als usuaris que vulguin discutir sobre l´existència de Déu que ho facin al tema "Existeix Déu?", que ja té dues pàgines, perquè ... mmm ... com és possible que (ara ja) tres temes diferents siguin el mateix tema?

No multipliqueu els éssers sense necessitat, va dir un savi.

Salut

 


Títol: Re: deu?
Publicat per: Arthur en 18 de Gener de 2008, 06:27:51
Estic totalment d'acord amb els teus arguments i per afegir hi puc dir, que la creenca en deu ve com l'ultim recurs per les persones que perden la creenca en si mateix.

Soc Artur. Encantat de coneixre't.

 


Títol: Re: deu?
Publicat per: The Gaul en 21 de Gener de 2008, 08:03:32
ELs humans han viskut enganyats per la ingorancia, i la poka kapacitat de raonar ke tenim, axo a comportat creences de lexistencia dun Deu totalment irracionals, sense fonaments... ara tot just komencem a raonar i a veure el ke es i el ke no es, i speru ke la religio naprengui, sa agut dadaptar a molts deskobriments ke trenken els eskemes de la religió, po s'han entossudit a no cedir  a la rao  pero axo kada kop va a menys i daki a pok ja no en kederan gaires dakets ke kereguin en DEU!

Ke algu kontesti!THE GAUL!  8)