Fòrum de filosofia
13 de Maig de 2024, 03:28:28 *
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

Ingressar amb nom d'usuari, contrasenya i duració de la sessió
Notícies: Forum actualizado (Julio 2009). Para participar es necesario registrarse.
Fòrum actualitzat (Juliol 2009). Per a enviar missatges és necessari registrar-se prèviament. Els alumnes que vulguin participar s'han de registrar.
 
   Inici   Ajuda Buscar Calendari Ingressar Registrar-se  
Pàgines: [1] 2 3   Anar Baix
  Imprimir  
Autor Tema: Existeix Déu ?  (Llegit 35545 cops)
bach
Visitant
« el: 14 de Febrer de 2007, 06:28:17 »

....i que fa?
En línia
Ii*iI Escamot Roig Ii*iI
Novato
*
Desconnectat Desconnectat

Missatges: 7



« Resposta #1 el: 14 de Febrer de 2007, 06:30:09 »

ven senzill. NO Somriure
En línia
cristian
Novato
*
Desconnectat Desconnectat

Missatges: 14



« Resposta #2 el: 14 de Febrer de 2007, 06:36:17 »

Qui afirimi o negui que existeix, està equivocat, simplement no es pot saber.
En línia

IES Castelló d'Empúries
bach
Visitant
« Resposta #3 el: 14 de Febrer de 2007, 06:52:52 »

.....podriem dir que per nosaltres , tu, Cristian ets el nostre Déu....jejeje....és un delicte pensa que algu esta alla dalt....vigilan i controlan tot el que estem fent!
Buenu es el que em va dir el mossen quan jo feia la primera i ultima cumunió És pitjor que l'historieta dels Reis Magcs que et menjen el tarru de que existeixen i que són magics i....el final qué? Els papes....dons el mateix pasa amb Déu però no es el nostre pare el que ens enganya si no... El Papa venedicto! i els seus...amigets catolics!


En línia
kabreta*
Novato
*
Desconnectat Desconnectat

Missatges: 7


« Resposta #4 el: 14 de Febrer de 2007, 07:08:34 »

no se sap certament si existeix o no, però el que si estic segura qué una persona que creu en "ell" es creu totes les històries que la religió cristiana et fa creure. a veure s'han de respectar totes les opinions però el que no es pot acceptar és que a l'esglèsia donin un sobre a la gent que hi va per a que l'emplenin de diners jo crec que actualment no es fa misa es mira la millor manera de treure els diners a la pobre gent que encara es creu totes aquelles histories.
una cosa quedi clara respecto als creients perquè la meva avia ho és pero no trobo just que l'esglèsia demani diners a la gent pobre i menys en una misa i de la manera descarada en la que ho fan.
espero les vostres opinions Ginyar Ginyar
adéu**
En línia
bach
Visitant
« Resposta #5 el: 14 de Febrer de 2007, 07:40:09 »

.....es un topic! totes les yayes i creuen ...i que i ferem si així són més felices i es posen més guapes els diumenges endavant ,millo! ....jo també respectu els creiens, encara que algun cop se m'escapi algun..Mecagum......ja meu entes!

El que m'agraderia saber és si nosaltres de grans tindrem aquesta passió per la religó?


.......Apa-siau*
En línia
àngels
Novato
*
Desconnectat Desconnectat

Missatges: 14


« Resposta #6 el: 14 de Febrer de 2007, 08:12:59 »

jo encara no l'he vist.

si no m'equiboku en un testamen o no se que diuen.. creuras sense haber vist... molt sospitos... (no?)

Jo no hi crec en deu...

D'altre banda, la historia aquesta de Déu, crec que ha permes a moltes persones a apoiarse en algu divi, és a dir, kuan tu estas malament, necesites arepenjarte a alguna cosa.. crec que moltes persones han sortit endevant gràcies a aixo.. gràcies a que hi havia alguna cosa que els ajudava... pero en el fons no era Déu sino ells mateixos que volien tirar endevant...

Pertant, trobu bé que les persones es puguin auto-ajudar d'alguna manera...

si algun dia poguessim afirmar que Déu es un engany, seria partidaria de no dir la veritat.

I lu que és cert també és que l'esglesia ha fet molt de malt durant la historia, dic l'Esglesia, no em mal interpreteu.

and thats all Sonrisa
En línia
X@N@
Novato
*
Desconnectat Desconnectat

Missatges: 5



« Resposta #7 el: 14 de Febrer de 2007, 08:28:51 »

Xin Chào,
Jo soc bastant atea i per tant no crec en Deu. Mai s´ha pogut demostrar la seva existència i no crec que es pogui demostrar (és la meva opinió). La religió ens ha explicat el que li ha donat la gana (parlant clar i aviat) ,durant tota la seva existència, per tal de crear una religió al seu gust i sense cap problema que els hi poguès afectar.
Crec que tot això de la religió és un ¨paripé¨.

Salut  Sonrisa
En línia

*Love is a game that two can play, and both win by losing their heart.*
/EuDAlD/
Novato
*
Desconnectat Desconnectat

Missatges: 31



« Resposta #8 el: 14 de Febrer de 2007, 08:41:55 »

Contesto primer a la pregunta que ha deixat anar l'aristó. No crec que nosaltres tinguem aquesta passió, perqué no crec que sigui questió d'edat, sino de l'època en que vius, i en la seva generació la religió tenia més poder i més adeptes!

Jo tampoc crec en que hi hagi un Déu omnipoten, omnipresent i omnivident..etc! Però podem saber que no existeix, o només ho podem creure? A simple vista sembla una resposta senzilla, però el fet de que es pugui saber si deu existeix o no, requereix que compleixi arguments objectius que siguin acceptats. I si ens decantem per el creure, no és mass apoc considerar que només creiem sobre una cosa, que pot haver sigut idea de qualsevol home?
En línia
bach
Visitant
« Resposta #9 el: 14 de Febrer de 2007, 08:53:39 »

....merc  Eudald, tens rao!
En línia
Ii*iI Escamot Roig Ii*iI
Novato
*
Desconnectat Desconnectat

Missatges: 7



« Resposta #10 el: 14 de Febrer de 2007, 09:09:25 »

a vere. deu no existeix. Per a mi es que, un dia un colectiu de persones es sentien soles i es van inventar alguna cosa superior en que creure o algu per l'estil. Aixo tambe esta relacionat amb el tema que estem fent, el mon esta ple de mentides, els humans ens automentim per estar més bé, també està relacionat amb la moral (el que ens convé Somrient a nosaltres)
En línia
diògenes
Novato
*
Desconnectat Desconnectat

Missatges: 14


« Resposta #11 el: 14 de Febrer de 2007, 09:16:45 »

k tal us semblaria començar a donar algun argument? de moment no n'he vist cap... només he vist molt ateu dogmàtic explaiant-se alegrement, però on són els arguments? si un sap una cosa també ha de saber perquè la sap, no? i sinó és k no la sap per molt que ho digui, anant al gra: diueu saber k no existeix aquest tal senyor, o em diueu com ho sabeu o en realitat no sabeu res i sou tan fraudulents com els inquisidors... ho sento, jo sk sóc una mica cínic com indica el meu nom... ja em perdonareu...
En línia
Estela
Novato
*
Desconnectat Desconnectat

Missatges: 10



« Resposta #12 el: 14 de Febrer de 2007, 09:30:10 »

déuuu......
buff...nose. jo no i crec la veritat tothom creu el que ell/a vol.
diuen que déu va fer el mon, i fer a Adam, i perque no es sentis sol, va fer a Eva amb una costella...i d'aqui va sorgir l'especie humana,

i per altra vanda diuen que els humans venim dels "monus"...homoerectus,homosapiens/sapiens...
la veritat aqui hi ha dos "propostes"  que ens expliquen d'on venim.
ara be, tothom creu en una, o simplement no i creu.
jo no crec amb déu...texpliquen tantes histories...que no saps que creuret, hi ha gent que i creu amb certesa i que donaria la vida per déu, però, esque l'han vist?¿
(que consti que jo respectu les creences de tothom eh!!!)
En línia
/EuDAlD/
Novato
*
Desconnectat Desconnectat

Missatges: 31



« Resposta #13 el: 14 de Febrer de 2007, 09:52:08 »

és difícil donar algun argument, per això jo he deiat de banda si existeix o no, per parlar si podem saber-ho o creure-ho només. Jo coma ateu que em considero, crec que el meu màxim argument per creure que Déu no existeix, és el fet de que no existeixi cap prova de la seva existència, més que verbal o bé fets indirectes que s'atorguen a Déu.

El que observo també de momen en aquesta discusió, és que sempre parleu de un Déu tot poderos. Per el que he llegit i el poc que se, molts pensadors al llarg de la històtia han defensat l'existència d'un Déu, però no en tots els casos aquest Déu era tot poderós. Déu també podria ser l'ànima de totes les persones, Déu podria ser la naturalesa, Déu ho podria ser tot el món que ens envolta..no crec que hi hagi una solo concepció de Déu com a èsser totpoderos.

no ho sé, opineu i expliqeu la vostra imatge de Déu o si més no, la imatge que rebutjeu.
En línia
adonis
Novato
*
Desconnectat Desconnectat

Missatges: 37



« Resposta #14 el: 14 de Febrer de 2007, 09:54:37 »

bones! mira, jo opino que per res del món, però clar, els que diuen que no es pot saber tenen raó. jo tinc l'enorme impressió que no hi és,no fa res res de res. però no tinc proves irrefutables que ho demostrin per tant, que tothom cregui el que vulgui, jo només intento fer veure a la gent que si hi fos i és tan bondadós i neutral, no hiaura gent que es mor de fam ni crims ni totes les barbaritats que s'estan cometent al món nowadays. res, que no, crec que ni de conya existeix!


un petó*
En línia

"el dubte és el principi de la saviesa..."
Pàgines: [1] 2 3   Anar Dalt
  Imprimir  
 
Anar a:  

Impulsat per MySQL Impulsat per PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 vàlid! CSS vàlid!